12/09/2019 12/09/2019 “Η γιορτή του Τιμίου Σταύρου είναι σε δυο μέρες. Αυτή είναι η γιορτή της Θεολογικής μας Σχολής και του Ελληνικού Κολεγίου. Προσευχηθείτε για την Θεολογική μας Σχολή, να υπηρετεί την υψηλή αποστολή της με την δύναμη του ανίκητου όπλου της ειρήνης, του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού”, ανέφερε πριν από λίγη ώρα στον προσωπικό του λογαριασμό σε...
12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2019 - 21:03

“Προσευχηθείτε για τη Θεολογική μας Σχολή”

Διαδώστε:
“Προσευχηθείτε για τη Θεολογική μας Σχολή”

“Η γιορτή του Τιμίου Σταύρου είναι σε δυο μέρες. Αυτή είναι η γιορτή της Θεολογικής μας Σχολής και του Ελληνικού Κολεγίου. Προσευχηθείτε για την Θεολογική μας Σχολή, να υπηρετεί την υψηλή αποστολή της με την δύναμη του ανίκητου όπλου της ειρήνης, του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού”, ανέφερε πριν από λίγη ώρα στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook) ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος με αφορμή την επικείμενη μεγάλη εορτή το Σάββατο της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού αλλά και τον κομβικό ρόλο της Θεολογικής Σχολής και του Ελληνικού Κολεγίου στην Αμερική.

Όπως έχει εξαγγείλει εξ αρχής ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, η Θεολογική Σχολή βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων του.

Σε πρώτη φάση θα προσπαθήσει να διασώσει την ακαδημαϊκή της αναγνώριση από τις αρμόδιες Αρχές και στη συνέχεια να προχωρήσει στην αναδιοργάνωση και ανάπτυξή της.

Όπως έχει αποκαλύψει ο «Εθνικός Κήρυκας» η Σχολή έχει υποστεί ολοκληρωτική καθίζηση, σε τέτοιο μάλιστα σημείο που φέτος το ακαδημαϊκό έτος ξεκινά με μόνο 126 φοιτητές, με το ενδεχόμενο να φτάσουν τους 130, για αμφότερα τα Σχολεία, δηλαδή το Ελληνικό Κολέγιο και τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων