02/10/2020 02/10/2020 Μήνυμα συμπαράστασης στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και στην σύζυγό του, Μελάνια, που διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, έστειλε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή 2/10/2020. “Προσευχόμαστε στον Θεό για την πλήρη ανάρρωση του Προέδρου Τραμπ και της Πρώτης Κυρίας, και προσευχόμαστε συνεχώς για όλους όσους έχουν...
02 Οκτωβρίου, 2020 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2020 - 21:47

“Προσευχόμαστε στον Θεό για την πλήρη ανάρρωση του Προέδρου”

Διαδώστε:
“Προσευχόμαστε στον Θεό για την πλήρη ανάρρωση του Προέδρου”

Μήνυμα συμπαράστασης στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και στην σύζυγό του, Μελάνια, που διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, έστειλε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή 2/10/2020.

“Προσευχόμαστε στον Θεό για την πλήρη ανάρρωση του Προέδρου Τραμπ και της Πρώτης Κυρίας, και προσευχόμαστε συνεχώς για όλους όσους έχουν πληγεί από την πανδημία COVID19.”, –  ανέφερε ο Σεβασμιώτατος.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ενημέρωσε μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν ο ίδιος και η σύζυγός του Μελάνια έδειξαν ότι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

«Θα αρχίσουμε τη διαδικασία απομόνωσης και ανάρρωσης αμέσως», – πρόσθεσε, χωρίς να διευκρινίσει τη διάρκεια της καραντίνας στην οποία θα τεθούν.

Δύο πρόσωπα με γνώση της κατάστασης της υγείας του είπαν στους Times ότι πρόκειται για συμπτώματα που μοιάζουν με εκείνα του κρυολογήματος.

 


Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων