25/09/2021 28/09/2021 H συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, βρίσκεται και πάλι στο πρόγραμμα του Προέδρου σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά την ανακοίνωση του Αρχιεπισκόπου σχετικά με την παρουσία του στα εγκαίνια του «Σπιτιού της Τουρκίας», στη Νέα Υόρκη, την προηγούμενη Δευτέρα. Η συνάντηση, σύμφωνα με...
25 Σεπτεμβρίου, 2021 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2021 - 21:22

Σήμερα η συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής-Αναστασιάδη

Διαδώστε:
Σήμερα η συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής-Αναστασιάδη

H συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, βρίσκεται και πάλι στο πρόγραμμα του Προέδρου σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά την ανακοίνωση του Αρχιεπισκόπου σχετικά με την παρουσία του στα εγκαίνια του «Σπιτιού της Τουρκίας», στη Νέα Υόρκη, την προηγούμενη Δευτέρα.

Η συνάντηση, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021. Προηγήθηκε ανακοίνωση του Αρχιεπισκόπου, με την οποία εξέφραζε τη λύπη του για την οδύνη που, όπως ανέφερε, άθελά του προκάλεσε, με την παρουσία του στα εγκαίνια του «Σπιτιού της Τουρκίας» μαζί με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τ/κ ηγέτη, στη Νέα Υόρκη, ενώ σημείωνε ότι «είμαστε όλοι ενωμένοι στην υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων».

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, όπως είχε μεταδοθεί, είχε αποφασίσει να ματαιώσει τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, μετά από το γεγονός αυτό, για να ακολουθήσει εκ νέου προγραμματισμός της, μετά την ανακοίνωση του Σεβασμιωτάτου.

 

Φωτογραφία Αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων