26/02/2022 26/02/2022 Την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Βλατάδων επισκέφτηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σήμερα το απόγευμα Σάββατο 26-02-2022 όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού. Τον Αρχιεπίσκοπο και τους Άρχοντες που συνοδεύουν τον κ.Ελπιδοφόρο, υποδέχτηκε ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ.Νικηφόρος μαζί με τους πατέρες της Μονής. Στην ακολουθία του Εσπερινού παρευρέθηκαν, ο Υφυπουργός...
26 Φεβρουαρίου, 2022 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2022 - 20:46

Στην Ιερά Μονή Βλατάδων ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος

Διαδώστε:
Στην Ιερά Μονή Βλατάδων ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος

Την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Βλατάδων επισκέφτηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σήμερα το απόγευμα Σάββατο 26-02-2022 όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού.

Τον Αρχιεπίσκοπο και τους Άρχοντες που συνοδεύουν τον κ.Ελπιδοφόρο, υποδέχτηκε ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ.Νικηφόρος μαζί με τους πατέρες της Μονής.

Στην ακολουθία του Εσπερινού παρευρέθηκαν, ο Υφυπουργός Εσωτερικών(Μακεδονίας-Θράκης) κ.Σταύρος Καλαφάτης, ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, ο Διευθυντής του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών κ. Συμεών Πασχαλίδης.
Πλήθος κόσμου τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα προσήλθαν στην Ι.Μ. για να λάβουν την ευχή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου.

  • Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης / Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων