12/10/2019 12/10/2019 Στις Μπαχάμες, που επλήγησαν πρόσφατα  από τον καταστροφικό τυφώνα Ντόριαν, αναμένεται να φθάσει αύριο Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Ο Σεβασμιώτατος,  αναμένεται  να τελέσει ιεραρχική Θεία Λειτουργία στην ενορία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Νασάου και θα επισκεφθεί περιοχές που υπέστησαν εκτεταμένες ζημίες. Σχολιάζοντας την επικείμενη ποιμαντική επίσκεψή του στις Μπαχάμες, ο...
12 Οκτωβρίου, 2019 - 10:14

Στις Μπαχάμες ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Διαδώστε:
Στις Μπαχάμες ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Στις Μπαχάμες, που επλήγησαν πρόσφατα  από τον καταστροφικό τυφώνα Ντόριαν, αναμένεται να φθάσει αύριο Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Ο Σεβασμιώτατος,  αναμένεται  να τελέσει ιεραρχική Θεία Λειτουργία στην ενορία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Νασάου και θα επισκεφθεί περιοχές που υπέστησαν εκτεταμένες ζημίες. Σχολιάζοντας την επικείμενη ποιμαντική επίσκεψή του στις Μπαχάμες, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδόφορος δήλωσε: “Είμαι ανυπόμονος να επισκεφθώ τους πιστούς Έλληνες ορθόδοξους στη μοναδική Ενορία μας στην Καραϊβική Θάλασσα, αλλά και την ευρύτερη κοινότητα στις Μπαχάμες»

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, είναι επικεφαλής αποστολής που θα μεταφέρει στις Μπαχάμες ανθρωπιστική βοήθεια που έχει συγκεντρωθεί μετά από πρωτοβουλία της εταιρείας Διεθνών Ορθοδόξων Χριστιανικών Φιλανθρωπικών Οργανώσεων και της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων