09/09/2019 09/09/2019 Τις Μπαχάμες αναμένεται να επισκεφθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, σε μια προσπάθεια να συντονίσει την ανθρωπιστική βοήθεια, αλλά και να βρεθεί κοντά σε όλους αυτούς που επλήγησαν από τον καταστροφικό τυφώνα Ντόριαν. Οι νεκροί μέχρι στιγμής ξεπερνούν τους 40, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί καθώς δεκάδες άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται. Τον Αρχιεπίσκοπο...
09 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:05

Στις Μπαχάμες ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Διαδώστε:
Στις Μπαχάμες ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Τις Μπαχάμες αναμένεται να επισκεφθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, σε μια προσπάθεια να συντονίσει την ανθρωπιστική βοήθεια, αλλά και να βρεθεί κοντά σε όλους αυτούς που επλήγησαν από τον καταστροφικό τυφώνα Ντόριαν.
Οι νεκροί μέχρι στιγμής ξεπερνούν τους 40, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί καθώς δεκάδες άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.
Τον Αρχιεπίσκοπο θα συνοδεύουν στελέχη του Οργανισμού IOCC – Διεθνούς Ορθόδοξης Φιλανθρωπίας.
Στις Μπαχάμες υπάρχει η ελληνορθόδοξη κοινότητα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, η οποία ιδρύθηκε πριν από ενενήντα χρόνια από Ελληνες μετανάστες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων