15/09/2020 15/09/2020 Στη Βοστώνη βρέθηκε το διήμερο 13 – 14 Σεπτεμβρίου ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προκειμένου να συμμετάσχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού που τελέστηκαν στην Θεολογική Σχολή της Βοστώνης. Ανήμερα της εορτής ο Αρχιεπίσκοπος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και αναφέρθηκε στο κήρυγμά του στη μεγάλη Δεσποτική εορτή της...
15 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:34

Στο Ελληνικό Προξενείο Βοστώνης ο Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Στο Ελληνικό Προξενείο Βοστώνης ο Αρχιεπ. Αμερικής

Στη Βοστώνη βρέθηκε το διήμερο 13 – 14 Σεπτεμβρίου ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προκειμένου να συμμετάσχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού που τελέστηκαν στην Θεολογική Σχολή της Βοστώνης.

Ανήμερα της εορτής ο Αρχιεπίσκοπος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και αναφέρθηκε στο κήρυγμά του στη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Μετά το πέρας της πανηγύρεως στη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε το Maliotis Cultural Center και στη συνέχεια το Ελληνικό Προξενείο στη Βοστώνη όπου τον υποδέχτηκε ο Γενικός Πρόξενος κ. Στράτος Ευθυμίου, με τον οποίο συζήτησε διάφορα θέματα της ομογένειας.

Λόγω των περιορισμών της πανδημίας του κορωνοϊού οι Ακολουθίες στη Σχολή φέτος ήταν κλειστές στους επισκέπτες, ενώ η συμμετοχή σ’ αυτές έγινε με περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η Ελληνορθόδοξη Θεολογική Σχολή της Αμερικής τίμησε την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων