17/01/2020 17/01/2020 Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται η επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, όπου έχει επαφές με στελέχη της ομογένειας για την διοργάνωση εκδηλώσεων για το 2021. Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει σε σχετικό μήνυμά στο Twitter συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, στην Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής, προκειμένου να του παρουσιάσει την πλατφόρμα “https://apply.greece2021.gr/”....
17 Ιανουαρίου, 2020 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2020 - 11:59

Στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής η Γ. Αγγελοπούλου

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής η Γ. Αγγελοπούλου

Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται η επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, όπου έχει επαφές με στελέχη της ομογένειας για την διοργάνωση εκδηλώσεων για το 2021.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει σε σχετικό μήνυμά στο Twitter συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, στην Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής, προκειμένου να του παρουσιάσει την πλατφόρμα “https://apply.greece2021.gr/”.

Η πλατφόρμα αυτή αποτελεί το “περιβάλλον υποβολής προτάσεων προς την Επιτροπή ΕΛΛΑΔΑ 2021, για την υλοποίηση δράσεων ή εκδηλώσεων στο πλαίσιο της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821”.

Πρόταση μπορούν να υποβάλουν Δημόσιοι ή Ιδιωτικοί φορείς, ενώσεις φυσικών προσώπων ή ακόμα και μεμονωμένοι ιδιώτες.

Οι προτάσεις θα αξιολογούνται από τα μέλη της Ολομέλειας και με βάση την κρίση τους, θα εντάσσονται στο συνολικό Πρόγραμμα της Επιτροπής και θα δρομολογείται η υλοποίησή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων