21/09/2022 21/09/2022 Τον πρώην Πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, υποδέχθηκε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος στη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής στα εκατό χρόνια παρουσίας της ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο για την προσφορά του στην Ελληνική κοινότητα...
21 Σεπτεμβρίου, 2022 - 8:20
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2022 - 7:31

Στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής ο Γιώργος Παπανδρέου

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής ο Γιώργος Παπανδρέου

Τον πρώην Πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, υποδέχθηκε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος στη Νέα Υόρκη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής στα εκατό χρόνια παρουσίας της ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο για την προσφορά του στην Ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συνεχή υποστήριξη τόσο της Ομογένειας όσο και του Οικουμενικού Πατριαρχείου από τον πρώην πρωθυπουργό. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτριος Δρούτσας.

Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση του κ. Παπανδρέου στον Εθνικό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πανάγος 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων