14/05/2019 14/05/2019 Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος θα έχει τηλεφωνική συνδιάσκεψη και συνομιλία με όλους τους ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων και των συνταξιούχων, την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 1 μ.μ. ώρα Νέας Υόρκης, όπως γράφει ο Εθνικός Κήρυκας. Τους ιερείς ενημέρωσε με e-mail επιστολή ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος, Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος. Στην επιστολή του ο κ. Μεθόδιος ανάμεσα...
14 Μαΐου, 2019 - 11:20

Τηλεδιάσκεψη του Αρχιεπ. Αμερικής με τους Ιερείς

Διαδώστε:
Τηλεδιάσκεψη του Αρχιεπ. Αμερικής με τους Ιερείς

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος θα έχει τηλεφωνική συνδιάσκεψη και συνομιλία με όλους τους ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων και των συνταξιούχων, την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 1 μ.μ. ώρα Νέας Υόρκης, όπως γράφει ο Εθνικός Κήρυκας.

Τους ιερείς ενημέρωσε με e-mail επιστολή ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος, Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος.

Στην επιστολή του ο κ. Μεθόδιος ανάμεσα στα άλλα αναφέρει πως «ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος ανυπομονεί να επικοινωνήσει με τον αγαπητό και σεβαστό κλήρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, να τους δώσει την ευλογία του και να ακούσει –όσο είναι δυνατόν- τις ελπίδες και τα ενδιαφέροντα των κληρικών».

Ο Μητροπολίτης Μεθόδιος τονίζει ακόμα πως «η τηλεδιάσκεψη είναι μόνο για τους κληρικούς, και αντανακλά την αφοσίωση και την εκτίμηση που έχει γι’ αυτούς και την υπηρεσία τους στην Μητέρα Εκκλησία και την Αρχιεπισκοπή Αμερικής».

Στο τέλος της επιστολής παραθέσει τους σχετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς καθώς επίσης και τους απαραίτητους κωδικούς για τη σύνδεση τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων