03/12/2022 05/12/2022 Στους Αγίους Τόπους βρίσκεται από χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος επικεφαλής ομίλου προσκυνητών από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε χθες την έδρα της Σιωνίτιδος Εκκλησίας όπου είχε συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο, τυγχάνοντας θερμής υποδοχής από την Αγιταφική Αδελφότητα. Ο Αρχιεπίσκοπος μαζί με τους προσκυνητές από τις ΗΠΑ συνεχίζει τις...
03 Δεκεμβρίου, 2022 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2022 - 12:04

Το μήνυμα του Αμερικής Ελπιδοφόρου από τους Αγίους Τόπους

Διαδώστε:
Το μήνυμα του Αμερικής Ελπιδοφόρου από τους Αγίους Τόπους

Στους Αγίους Τόπους βρίσκεται από χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος επικεφαλής ομίλου προσκυνητών από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε χθες την έδρα της Σιωνίτιδος Εκκλησίας όπου είχε συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο, τυγχάνοντας θερμής υποδοχής από την Αγιταφική Αδελφότητα.

Ο Αρχιεπίσκοπος μαζί με τους προσκυνητές από τις ΗΠΑ συνεχίζει τις επισκέψεις του στους χώρους όπου περπάτησε και κήρυξε ο Ιησούς Χριστός ενώ σε σημερινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: “Είμαστε εδώ, στην Ιερουσαλήμ, για να δούμε πώς ξεκίνησε η πίστη μας, μετά άνθισε και εξαπλώθηκε παγκοσμίως”.

Είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ελπιδοφόρος επισκέπτεται τους Αγίους Τόπους ως Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

The First Responders Children’s Foundation holds its annual breakfast for first responders, including the spouses and children of those who have died in the line of duty at the Bryant Park Grill on Nov. 24, 2022, in Manhattan in New York.

Το ταξίδι των προσκυνητών θα συνεχιστεί και στην Ιορδανία όπου ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος θα συλλειτουργήσει με τον Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρο.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση του Αμερικής Ελπιδοφόρου με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων