27/07/2020 27/07/2020 Δύο Ορθόδοξοι έφηβοι νέοι από την πόλη Φοίνιξ της Αριζόνα ανήκοντες στην Ιερά Μητρόπολη Αγίου Φραγκίσκου, ο 16χρονος Ζαχαρίας Χιούτζεν και ο Τζέικ Γουάτσον, 15 ετών, ευρισκόμενοι σε επίσκεψη στην πόλη Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας έσωσαν από πνιγμό ένα 11χρονο κορίτσι και μία ενήλικη νέα γυναίκα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Εθνικός Κήρυκας, είχαν μεταβεί σε...
27 Ιουλίου, 2020 - 10:47
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2020 - 10:51

“Το χέρι του Θεού μέσω των ενεργειών σας έσωσε ζωές”

Διαδώστε:
“Το χέρι του Θεού μέσω των ενεργειών σας έσωσε ζωές”

Δύο Ορθόδοξοι έφηβοι νέοι από την πόλη Φοίνιξ της Αριζόνα ανήκοντες στην Ιερά Μητρόπολη Αγίου Φραγκίσκου, ο 16χρονος Ζαχαρίας Χιούτζεν και ο Τζέικ Γουάτσον, 15 ετών, ευρισκόμενοι σε επίσκεψη στην πόλη Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας έσωσαν από πνιγμό ένα 11χρονο κορίτσι και μία ενήλικη νέα γυναίκα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Εθνικός Κήρυκας, είχαν μεταβεί σε μία απόκρημνη βραχώδη περιοχή για να θαυμάσουν το ηλιοβασίλεμα, όπως είχαν κάνει και αρκετοί άλλοι άνθρωποι. Κάποια στιγμή οι δύο νέοι παρατήρησαν πως δύο άνθρωποι πάλευαν με τα κύματα ανάμεσα στους βράχους για να κρατηθούν στην επιφάνεια.

Όταν το πληροφορήθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμος έκανε τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας Zoom και έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά μιλώντας μαζί τους επί 45 λεπτά παρουσία των μητέρων τους Αλεξίας Χότη – Χιούτζεν και Παυλίνας Πέστριβα – Γουάτσον.

Ο Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος είπε στα έφηβα αγόρια πως «αυτό που κάνατε σ’ εκείνα τα απότομα βράχια ήταν καταπληκτικό. Το χέρι του Θεού μέσω των ενεργειών σας έσωσε ζωές. Κάνατε αυτό που οι γονείς και οι οικογένειές σας σας έχουν διδάξει να κάνετε, να βοηθάτε κάποιον που βρίσκεται σε ανάγκη. Και εν προκειμένω ήταν θέμα ζωής και θανάτου».

Με πληροφορίες από τον Εθνικό Κήρυκα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων