30/07/2021 30/07/2021 Τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Άντονι Μπλίνκεν, ευχαρίστησε με ανάρτησή του στο twitter ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος για την πρωτοβουλία του Στέιτ Ντιπάρντμεντ να ζητήσει από την τουρκική κυβέρνηση την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. “Σήμερα, 50 χρόνια μετά το κλείσιμο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, ευχαριστούμε SecBlinken Για τη @StateDept...
30 Ιουλίου, 2021 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2021 - 11:01

Toν Άντονι Μπλίνκεν ευχαρίστησε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Διαδώστε:
Toν Άντονι Μπλίνκεν ευχαρίστησε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Άντονι Μπλίνκεν, ευχαρίστησε με ανάρτησή του στο twitter ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος για την πρωτοβουλία του Στέιτ Ντιπάρντμεντ να ζητήσει από την τουρκική κυβέρνηση την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

“Σήμερα, 50 χρόνια μετά το κλείσιμο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, ευχαριστούμε SecBlinken Για τη @StateDept δήλωση που καλεί την τουρκική κυβέρνηση να ανοίξει ξανά τη Χάλκη, μια ουσιαστική απόφαση για την ετοιμότητα της Τουρκίας να προστατεύσει τη θρησκευτική ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα”, έγραψε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων