24/10/2020 24/10/2020 “Εορτάζοντας τον Άγιο Ιάκωβο, θυμόμαστε τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο και την 37χρονη προσφορά του ως Αρχιεπισκόπου Βορείου και Νοτίου Αμερικής. Τέλεσα τρισάγιο, χθες, στον τάφο του. Αιωνία η μνήμη του!” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε επίκαιρη ανάρτησή του. Η πρέσβης της Ελλάδος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κα Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου παρέστη στο Τρισάγιο...
24 Οκτωβρίου, 2020 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2020 - 17:02

Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Ιακώβου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Ιακώβου (ΒΙΝΤΕΟ)

“Εορτάζοντας τον Άγιο Ιάκωβο, θυμόμαστε τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο και την 37χρονη προσφορά του ως Αρχιεπισκόπου Βορείου και Νοτίου Αμερικής. Τέλεσα τρισάγιο, χθες, στον τάφο του. Αιωνία η μνήμη του!” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σε επίκαιρη ανάρτησή του.

Η πρέσβης της Ελλάδος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κα Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου παρέστη στο Τρισάγιο που τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στον τάφο του μακαριστού προκατόχου του, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το ιερό βήμα του παρεκκλησίου του Τιμίου Σταυρού της Θεολογικής Σχολής (Hellenic College Holy Cross). Τόσο ο Αρχιεπίσκοπος όσο και η πρέσβης εναπόθεσαν άνθη στο μνήμα του Ιακώβου και μάλιστα την ημέρα κατά την οποία «ήγε τα ονομαστήρια» ο μακαριστός.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων