17/10/2020 17/10/2020 Αγιασμός τελέστηκε στο Ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων «Βασιλειάδα» της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Νόρθκοουτ της Βικτόρια (Northcote Victoria), άμα τη επιστροφή των γερόντων σε αυτό! Ο αγιασμός έγινε και για να καλωσορίσει τους ηλικιωμένους, που λόγω της πανδημίας είχαν επιστρέψει στα σπίτια τους.   Το Συμβούλιο και η Διοίκηση εργάζονται μαζί με την κυβέρνηση της χώρας όσον αφορά...
17 Οκτωβρίου, 2020 - 18:51
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2020 - 18:44

Αγιασμός στη «Βασιλειάδα»

Διαδώστε:
Αγιασμός στη «Βασιλειάδα»

Αγιασμός τελέστηκε στο Ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων «Βασιλειάδα» της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Νόρθκοουτ της Βικτόρια (Northcote Victoria), άμα τη επιστροφή των γερόντων σε αυτό! Ο αγιασμός έγινε και για να καλωσορίσει τους ηλικιωμένους, που λόγω της πανδημίας είχαν επιστρέψει στα σπίτια τους.  

Το Συμβούλιο και η Διοίκηση εργάζονται μαζί με την κυβέρνηση της χώρας όσον αφορά την επανένταξη των ηλικιωμένων στα Ιδρύματα της Βασιλειάδας. «Ευχαριστούμε τον ανεξάρτητο θεράποντα σύμβουλο, που βρίσκεται στη Βασιλειάδα, για την υποστήριξη καθώς και το προσωπικό για την αφοσίωσή του αναφορικά με τη φροντίδα των ηλικιωμένων μετά την εξάπλωση του ιού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων