10/12/2022 10/12/2022 Μέσω ανακοίνωσης της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, μαζί με τον π. Σταύρο Κακαβά και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενορίας – Κοινότητας Αγίων Αναργύρων Oakleigh, ενημερώνουν για το θλιβερό γεγονός της εκδήλωσης φωτιάς στην ελληνορθόδοξη εκκλησία τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2022. Εκφράζοντας τη λύπη τους, σημειώνουν πως η έρευνα...
10 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2022 - 16:18

Ανακοίνωση για τη φωτιά στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Oakleigh

Διαδώστε:
Ανακοίνωση για τη φωτιά στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Oakleigh

Μέσω ανακοίνωσης της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, μαζί με τον π. Σταύρο Κακαβά και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενορίας – Κοινότητας Αγίων Αναργύρων Oakleigh, ενημερώνουν για το θλιβερό γεγονός της εκδήλωσης φωτιάς στην ελληνορθόδοξη εκκλησία τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2022.

Εκφράζοντας τη λύπη τους, σημειώνουν πως η έρευνα για τα αίτια βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ επισημαίνουν ότι προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στον χώρο των γραφείων και ζημιές από τον καπνό σε όλη την εκκλησία, δοξολογώντας ταυτόχρονα τον Θεό και τους Αγίους Αναργύρους που κανείς δεν έπαθε τίποτα.

Περαιτέρω, γίνεται γνωστό ότι της αυριανής Θείας Λειτουργίας θα προεξάρχει ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός, καθώς και ότι από αύριο, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, όλες οι προγραμματισμένες Ιερές Ακολουθίες θα τελούνται στην αίθουσα συνεδριάσεων, απέναντι από την εκκλησία, μέχρι αυτή να αποκατασταθεί και να λειτουργήσει εκ νέου.

«Ανυπομονούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας, τις προσευχές και τη συμμετοχή σας σε όλες τις Ακολουθίες. Αν και αυτό είναι ένα θλιβερό γεγονός, μας δίνει την ευκαιρία να ενωθούμε εν Χριστώ και να κινηθούμε προς τα εμπρός», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Καταληκτικά, αναφέρεται ότι θα ακολουθήσουν νεότερες ενημερώσεις για το συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυστραλία: Φωτιά προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο ναό των Αγίων Αναργύρων (ΦΩΤΟ)

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων