10/12/2022 10/12/2022 Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωϊ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου στην ελληνική εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στο Oakleigh της Αυστραλίας. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Oakleigh, Χρήστος Διαμαντόπουλος, μιλώντας τηλεφωνικά στην ομογενειακή εφημερίδα  «Νέος Κόσμος» δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. «Μας κάψανε την εκκλησία μας χριστουγεννιάτικά» μας είπε και πρόσθεσε: Μου τηλεφώνησαν το πρωί του...
10 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2022 - 14:17

Αυστραλία: Φωτιά προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο ναό των Αγίων Αναργύρων (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Αυστραλία: Φωτιά προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο ναό των Αγίων Αναργύρων (ΦΩΤΟ)

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωϊ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου στην ελληνική εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στο Oakleigh της Αυστραλίας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Oakleigh, Χρήστος Διαμαντόπουλος, μιλώντας τηλεφωνικά στην ομογενειακή εφημερίδα  «Νέος Κόσμος» δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

«Μας κάψανε την εκκλησία μας χριστουγεννιάτικά» μας είπε και πρόσθεσε: Μου τηλεφώνησαν το πρωί του Σαββάτου για να μου πουν ότι η εκκλησία μας καίγεται. Η φωτιά φέρεται να εκδηλώθηκε στην είσοδο της εκκλησίας”.

Ο κ. Διαμαντόπουλος  είπε πως έξω από το ναό έχουν συγκεντρωθεί πολλοί ομογενείς.

«Οι ζημιές είναι μεγάλες» μας τόνισε και πρόσθεσε: «Αν δεν μπορεί να λειτουργήσει ο ναός οι λειτουργίες θα γίνονται στην αίθουσα της Κοινότητας μας. Μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση θα ενημερώσουμε την παροικία» είπε ο πρόεδρος της Κοινότητας Oakleigh.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτή την στιγμή βρίσκονται στην εκκλησία αστυνομία και πυροσβεστική.

«Γίνονται έρευνες γιατί η φωτιά θεωρείται ύποπτη» τόνισε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων