06/04/2020 06/04/2020 Κεκλεισμένων των θυρών χωρίς πιστούς και σε “απευθείας σύνδεση” θα τελούνται οι Ιερές Ακολουθίες και στην Αυστραλία τη Μεγάλη Εβδομάδα Όπως αναφέρει ο neoskosmos.com ο πρωθυπουργός της χώρας Σκοτ Μόρισον υπογράμμισε ότι οι χώροι λατρείας θα αντιμετωπίζονται ως «χώροι εργασίας» που σημαίνει ότι και για την τηλεοπτική κάλυψη των λειτουργιών θα πρέπει να ακολουθούνται οι...
06 Απριλίου, 2020 - 9:07
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2020 - 8:35

Αυστραλία: Μ. Εβδομάδα σε “απευθείας σύνδεση” 

Διαδώστε:
Αυστραλία: Μ. Εβδομάδα σε “απευθείας σύνδεση” 

Κεκλεισμένων των θυρών χωρίς πιστούς και σε “απευθείας σύνδεση” θα τελούνται οι Ιερές Ακολουθίες και στην Αυστραλία τη Μεγάλη Εβδομάδα

Όπως αναφέρει ο neoskosmos.com ο πρωθυπουργός της χώρας Σκοτ Μόρισον υπογράμμισε ότι οι χώροι λατρείας θα αντιμετωπίζονται ως «χώροι εργασίας» που σημαίνει ότι και για την τηλεοπτική κάλυψη των λειτουργιών θα πρέπει να ακολουθούνται οι οδηγίες της κυβέρνησης και να τηρούνται οι αποστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο με ανακοίνωσή του έχει ήδη εκδώσει σχετική απόφαση, που ορίζει την τέλεση των Ιερών Ακολουθιών κεκλεισμένων των θυρών, η οποία ισχύει για τις Επαρχίες του Οικουμενικού Θρόνου σε όλο τον κόσμο.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η πλειοψηφία των ορθοδόξων ναών στην Αυστραλία, θα παρέχουν στους πιστούς τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, μέσα από τις σελίδες τους στο διαδίκτυο ή το Facebook.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων