22/06/2019 22/06/2019 Την Παρασκευή 21 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος παρευρέθηκε σε ένα δείπνο καλωσορίσματος που διοργάνωσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Απολλωνιάδος κ. Σεραφείμ μαζί με κληρικούς της Αρχιεπισκοπής. Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος είχε την δυνατότητα να γνωριστεί με αρκετούς κληρικούς και να συζητήσει μαζί τους διάφορα θέματα. Από την πλευρά τον κληρικών τον Αρχιεπίσκοπο κ. Μακάριο...
22 Ιουνίου, 2019 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2019 - 23:02

Δείπνο στον Αρχιεπ. κ. Μακάριο παρέθεσαν οι Κληρικοί της Αυστραλίας

Διαδώστε:
Δείπνο στον Αρχιεπ. κ. Μακάριο παρέθεσαν οι Κληρικοί της Αυστραλίας

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος παρευρέθηκε σε ένα δείπνο καλωσορίσματος που διοργάνωσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Απολλωνιάδος κ. Σεραφείμ μαζί με κληρικούς της Αρχιεπισκοπής.

Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος είχε την δυνατότητα να γνωριστεί με αρκετούς κληρικούς και να συζητήσει μαζί τους διάφορα θέματα.

Από την πλευρά τον κληρικών τον Αρχιεπίσκοπο κ. Μακάριο καλωσόρισε ο π. Νεκτάριος Zorbalas και του προσέφερε ένα εγκόλπιο εκ μέρους των κληρικών ως δώρο για την νέα αρχή του στην ποιμαντική αυτή διακονία.

Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος από τη πλευρά του ευχαρίστησε ολόψυχα τους κληρικούς για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν, αλλά και για την αγάπη που δείχνουν προς το πρόσωπο του όλες αυτές τις ημέρες που βρίσκεται στην Αυστραλία. Στο τέλος ο κ. Μακάριος έκοψε μια τούρτα που ήταν αφιερωμένη στην άφιξη του και έγραφε: “Καλώς ήρθατε στην Αυστραλία Σεβασμιώτατε”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων