23/10/2019 23/10/2019 Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ, για το Ιεροποστολικό έργο που επιτελείται στη Σιέρρα Λεόνε παραβρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. Στην εκδήλωση ο π.  Θεμιστοκλής Αδαμόπουλος, που έχει αφιερωθεί στην Ιεραποστολή στην Αφρική, παρουσίασε τα προγράμματα σίτισης και εκπαίδευσης των παιδιών στις φτωχές αυτές χώρες, όπου η φτώχεια, οι αρρώστιες (κυρίως ο Έμπολα) αλλά...
23 Οκτωβρίου, 2019 - 8:02
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2019 - 7:56

“Είμαι πτωχός και θέλω να παραμείνω πτωχός”!

Διαδώστε:
“Είμαι πτωχός και θέλω να παραμείνω πτωχός”!

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ, για το Ιεροποστολικό έργο που επιτελείται στη Σιέρρα Λεόνε παραβρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. Στην εκδήλωση ο π.  Θεμιστοκλής Αδαμόπουλος, που έχει αφιερωθεί στην Ιεραποστολή στην Αφρική, παρουσίασε τα προγράμματα σίτισης και εκπαίδευσης των παιδιών στις φτωχές αυτές χώρες, όπου η φτώχεια, οι αρρώστιες (κυρίως ο Έμπολα) αλλά και οι εμπόλεμες καταστάσεις απειλούν την ζωή τους.

Η εν λόγω εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα τελετών της Θεολογικής  Σχολής  Αποστόλου Ανδρέου, όπου οι συμμετέχοντες προσέφεραν το ποσό περίπου 64 χιλιάδων δολαρίων για τις ανάγκες της Ιεραποστολής.

Ο Σεβασμιώτατος φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, προτρέποντάς τους να μην ξεχνούν τα ορφανά και τους της γης σε αυτή την ζωή και κατέληξε λέγοντας “Είμαι πτωχός και θέλω να παραμείνω πτωχός”!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων