22/02/2021 22/02/2021 Το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021, εκοιμήθη εν Κυρίω εις τη νήσο Κάλυμνο, σε ηλικία 79 ετών, ο κατά σάρκα πατήρ του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελόης κ. Αιμιλιανού, Κωνσταντίνος Κουτούζης. Η εξόδιος ακολουθία αυτού θα τελεστεί σήμερα. Πληροφορηθείς τη θλιβερή αυτή είδηση, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος ετέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως...
22 Φεβρουαρίου, 2021 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2021 - 16:13

Εκοιμήθη ο κατά σάρκα πατήρ του Επισκόπου Μελόης 

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο κατά σάρκα πατήρ του Επισκόπου Μελόης 

Το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021, εκοιμήθη εν Κυρίω εις τη νήσο Κάλυμνο, σε ηλικία 79 ετών, ο κατά σάρκα πατήρ του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελόης κ. Αιμιλιανού, Κωνσταντίνος Κουτούζης.

Η εξόδιος ακολουθία αυτού θα τελεστεί σήμερα.

Πληροφορηθείς τη θλιβερή αυτή είδηση, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος ετέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του εκλιπόντος, ενώ επικοινώνησε με τον Επίσκοπο Μελόης, εκφράζοντάς τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήριά του για την προς Κύριον εκδημία του αγαπητού πατρός του.

Οι Επίσκοποι, ο Ιερό Κλήρος και το προσωπικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας υποβάλλουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους προς τον Θεοφιλέστατο κ. Αιμιλιανό και την οικογένειά του, και προσεύχονται ο Θεός να τους δίδει την άνωθεν παρηγορία και ενίσχυση σε αυτή τη δοκιμασία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων