16/01/2020 16/01/2020 Στη νεολαία είναι αφιερωμένο το τρέχον έτος, με την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας να επιθυμεί να τονώσει το πιο δυναμικό κομμάτι της ελληνορθόδοξης κοινότητας. Για το σκοπό αυτό η Αρχιεπισκοπή, μετά από πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, κ. Μακαρίου φιλοξενεί μια σειρά από συνέδρια για τη νεολαία σε ολόκληρη την χώρα. Τα συνέδρια απευθύνονται σε άτομα ηλικίας 15...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 8:17
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 7:56

Ένα έτος για τη νεολαία από την Αρχιεπ. Αυστραλίας

Διαδώστε:
Ένα έτος για τη νεολαία από την Αρχιεπ. Αυστραλίας

Στη νεολαία είναι αφιερωμένο το τρέχον έτος, με την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας να επιθυμεί να τονώσει το πιο δυναμικό κομμάτι της ελληνορθόδοξης κοινότητας.
Για το σκοπό αυτό η Αρχιεπισκοπή, μετά από πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, κ. Μακαρίου φιλοξενεί μια σειρά από συνέδρια για τη νεολαία σε ολόκληρη την χώρα.
Τα συνέδρια απευθύνονται σε άτομα ηλικίας 15 έως 30 ετών και στόχο έχουν να δημιουργήσουν μία σύνδεση με τη νεολαία της κοινότητας και να συντελέσουν στην προώθηση των χριστιανικών αξιών.


Η αρχή θα γίνει αυτόν τον μήνα στην περιφέρεια της Μελβούρνης, με θέμα «ΑΛΛΑΓΗ – Πώς θα περιηγηθούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο». Ένας εκ των εισηγητών θα είναι και ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος. Το φόρουμ θα εμβαθύνει σε μείζονα κοινωνικά θέματα όπως η άμβλωση, η ευθανασία, κλιματική αλλαγή, η ζωή στην οικογένεια αλλά και η ασφαλής χρήση των κοινωνικών μέσων.

θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις σε κάθε περιφέρεια της χώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων