25/02/2020 25/02/2020 Τα παιδικά χαμόγελα σηματοδότησαν την έναρξη του κατηχητικού σχολείου στην Ενορία της Αγίας Άννας στη Χρυσή Ακτή του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία. Τον αγιασμό τέλεσε ο Επίσκοπος Μηλιτουπόλεως κ. Ιάκωβος ως επίσκοπος της πολιτείας, ο οποίος ευλόγησε δασκάλους και μαθητές, επισημαίνοντας την αξία παρακολούθησης αυτών των μαθημάτων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Κυριακή του αγιασμού ήταν...
25 Φεβρουαρίου, 2020 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2020 - 8:44

Ενα κατηχητικό στη Χρυσή Ακτή του Κουίνσλαντ

Διαδώστε:
Ενα κατηχητικό στη Χρυσή Ακτή του Κουίνσλαντ

Τα παιδικά χαμόγελα σηματοδότησαν την έναρξη του κατηχητικού σχολείου στην Ενορία της Αγίας Άννας στη Χρυσή Ακτή του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Επίσκοπος Μηλιτουπόλεως κ. Ιάκωβος ως επίσκοπος της πολιτείας, ο οποίος ευλόγησε δασκάλους και μαθητές, επισημαίνοντας την αξία παρακολούθησης αυτών των μαθημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Κυριακή του αγιασμού ήταν η ημέρα που εκπρόσωποι του Συνεδρίου Νεολαίας του Κουίνσλαντ παραβρέθηκαν στη Θεία Λειτουργία.

Πηγή: neoskosmos.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων