25/11/2020 25/11/2020 Τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε με χαρά και συγκίνηση, για πρώτη φορά φέτος, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. Η ευχάριστη αυτή έκπληξη για τον Σεβασμιώτατο προήλθε από μαθητές και μαθήτριες του ελληνορθοδόξου Κολλεγίου των Αγίων Πάντων Μπέλμορ, οι οποίοι, ενόψει της επικείμενης εορτής των Χριστουγέννων, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Σύδνεϋ...
25 Νοεμβρίου, 2020 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2020 - 8:53

Έψαλαν τα κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Διαδώστε:
Έψαλαν τα κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε με χαρά και συγκίνηση, για πρώτη φορά φέτος, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος.
Η ευχάριστη αυτή έκπληξη για τον Σεβασμιώτατο προήλθε από μαθητές και μαθήτριες του ελληνορθοδόξου Κολλεγίου των Αγίων Πάντων Μπέλμορ, οι οποίοι, ενόψει της επικείμενης εορτής των Χριστουγέννων, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Σύδνεϋ για να αναγγείλουν μελωδικά το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου.

 

Το μήνυμα αυτό, μαζί με τα χαμόγελα των μαθητών και τις μελωδίες από γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με τις οποίες «πλημμύρισε» η Αρχιεπισκοπή, αποτέλεσαν μια πολύτιμη νότα αισιοδοξίας στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος ευχαρίστησε εγκάρδια τα παιδιά για την επίσκεψή τους, αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να συνομιλήσει μαζί τους, ενώ τους προσέφερε κεράσματα και δώρα, καθώς και τις πατρικές ευχές και την ευλογία του. Εκείνα ανταπέδωσαν με σεβασμό τις ευχές, εκ μέρους όλης της σχολικής κοινότητας του Κολλεγίου των Αγίων Πάντων.

Τη χαρά να ακούσουν μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο τα κάλαντα που έψαλαν οι μικροί μαθητές είχαν επίσης ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Παντανάσσης στο Mangrove Creek, Αρχιμανδρίτης π. Ευσέβιος, και ο Προηγούμενος της Μονής, Αρχιμανδρίτης Γέρων Στέφανος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων