29/11/2022 29/11/2022 Ζεστά γεύματα και φρέσκα σάντουιτς προσφέρθηκαν, για άλλη μία εβδομάδα, σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Five Loaves» της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης. Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, τα μέλη της πρωτοβουλίας συναντήθηκαν...
29 Νοεμβρίου, 2022 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2022 - 21:09

Γεύματα αγάπης πρόσφεραν οι ενορίτες των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Μελβούρνη

Διαδώστε:
Γεύματα αγάπης πρόσφεραν οι ενορίτες των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Μελβούρνη

Ζεστά γεύματα και φρέσκα σάντουιτς προσφέρθηκαν, για άλλη μία εβδομάδα, σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Five Loaves» της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης.

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, τα μέλη της πρωτοβουλίας συναντήθηκαν στην ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο προάστιο South Yarra, όπου παρασκεύασαν ζεστά γεύματα, αποτελούμενα από ψητό κοτόπουλο, ρύζι, φρέσκα φρούτα, γλυκό, σνακ και νερό. Όλα τα γεύματα διανεμήθηκαν σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας στην αγορά Queen Victoria και σε κοινωνικές δομές.

Την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, ενορίτες των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης South Yarra έφτιαξαν 500 σάντουιτς για τον ίδιο σκοπό, τα οποία διανεμήθηκαν επίσης στην αγορά Queen Victoria και σε δομές των περιοχών Δυτικής Μελβούρνης, Parkville και St Kilda.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων