27/12/2020 27/12/2020 Πακέτα βοήθειας και μαγειρεμένο φαγητό προσφέρθηκαν, ανήμερα των Χριστουγέννων, σε άπορους και άστεγους που ζουν στους δρόμους της Μελβούρνης. Η πρωτοβουλία έλαβε χώρα με την παρότρυνση και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και με την προθυμία των πολλών εθελοντών του Προγράμματος Κοινωνικής Ανακούφισης, το οποίο υλοποιείται από την Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ Βικτώριας....
27 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2020 - 10:25

H Αρχιεπ. Αυστραλίας στο πλευρό των αστέγων

Διαδώστε:
H Αρχιεπ. Αυστραλίας στο πλευρό των αστέγων

Πακέτα βοήθειας και μαγειρεμένο φαγητό προσφέρθηκαν, ανήμερα των Χριστουγέννων, σε άπορους και άστεγους που ζουν στους δρόμους της Μελβούρνης.
Η πρωτοβουλία έλαβε χώρα με την παρότρυνση και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και με την προθυμία των πολλών εθελοντών του Προγράμματος Κοινωνικής Ανακούφισης, το οποίο υλοποιείται από την Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ Βικτώριας.
Όπως γράφει το “Βήμα της Εκκλησίας” οι εθελοντές δεν περιορίστηκαν μόνο στη διανομή των πακέτων βοήθειας και του φαγητού, αλλά συνομίλησαν με τους ανθρώπους που αυτές τις μέρες βιώνουν πιο έντονα τη μοναξιά, και τους πρόσφεραν απλόχερα τα χαμόγελα και τη συντροφιά τους. Όπως δήλωσαν ομοθυμαδόν, αυτά ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα που έχουν ζήσει μέχρι σήμερα, καθώς κατάφεραν να κάνουν κάποιους ανθρώπους χαρούμενους μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.
Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία οργανώθηκε μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ αποτελεί κοινή βούληση όλων των συμμετεχόντων να επαναληφθεί και να υλοποιείται σταθερά και δυναμικά στο μέλλον

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων