23/10/2020 23/10/2020 Τελέστηκε, σήμερα, στον Ιερό Ναό της Μονής Άξιον Εστί, στο Νόρθ Κόουτ της Βικτόρια (Northcote Victoria) της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, η Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, που γιορτάζει σήμερα, απ’ όπου θα δείτε και το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί. Επί τη ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Ιακώβου, ιερείς και ποίμνιο από το Νόρθ Κόουτ εκφράζουν τις...
23 Οκτωβρίου, 2020 - 8:20
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2020 - 8:55

H Θεία Λειτουργία του Αγ. Ιακώβου στο Νορθ Κόουτ της Αυστραλίας

Διαδώστε:
H Θεία Λειτουργία του Αγ. Ιακώβου στο Νορθ Κόουτ της Αυστραλίας

Τελέστηκε, σήμερα, στον Ιερό Ναό της Μονής Άξιον Εστί, στο Νόρθ Κόουτ της Βικτόρια (Northcote Victoria) της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, η Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, που γιορτάζει σήμερα, απ’ όπου θα δείτε και το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί.

Επί τη ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Ιακώβου, ιερείς και ποίμνιο από το Νόρθ Κόουτ εκφράζουν τις ευχές τους στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μιλητουπόλεως για την ονομαστική του εορτή. Ο π. Ιάκωβος διακόνησε την ορθόδοξη εκκλησία στη Βικτόρια για πολλά χρόνια και σήμερα διακονεί στο Queensland.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων