17/04/2021 17/04/2021 Το νησί της Τασμανίας επισκέφθηκε την Παρασκευή, 16 Απριλίου, ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας και Τασμανίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Πρόχορος Αναστασιάδης, ο οποίος προέστη της Ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στο Χόμπαρτ, βοηθούμενος από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ναού, π. Βασίλειο Βέρδο. Στο κήρυγμα που εκφώνησε στο τέλος της Ακολουθίας, ο...
17 Απριλίου, 2021 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2021 - 16:12

Η αγάπη της Κυρίας Θεοτόκου στο νησί της Τασμανίας

Διαδώστε:
Η αγάπη της Κυρίας Θεοτόκου στο νησί της Τασμανίας

Το νησί της Τασμανίας επισκέφθηκε την Παρασκευή, 16 Απριλίου, ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας και Τασμανίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Πρόχορος Αναστασιάδης, ο οποίος προέστη της Ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στο Χόμπαρτ, βοηθούμενος από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ναού, π. Βασίλειο Βέρδο.

Στο κήρυγμα που εκφώνησε στο τέλος της Ακολουθίας, ο π. Πρόχορος αναφέρθηκε στην ιστορία του Ακαθίστου Ύμνου, ενώ επικέντρωσε τον λόγο του στο ιερό πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, με την προτροπή να προσπαθήσουμε να μιμηθούμε τη ζωή Της.

 

 

Τέλος, ο Πανοσιολογιώτατος μετέφερε στο εκκλησίασμα την αγάπη και τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακάριου, ζητώντας από τους πιστούς να προσευχηθούν ώστε ο Θεός, δια πρεσβειών της Παναγίας, να δίνει δύναμη και καλή υγεία στον Σεβασμιώτατο.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ – vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων