29/02/2020 29/02/2020 Ευχές για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την γέννηση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου απέστειλε η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.  Στο μήνυμα της η Ιερά Αρχιεπισκοπή εύχεται ο πανάγαθος Θεός να προστατεύει και να ευλογεί τον Παναγιώτατο για την εκπλήρωση της αποστολής του. “Ενώνουμε τις προσευχές μας προς τον πανάγαθο Θεό, ώστε να προστατεύει τον Παναγιώτατο και...
29 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2020 - 12:38

Η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας εύχεται στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας εύχεται στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ευχές για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την γέννηση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου απέστειλε η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας. 

Στο μήνυμα της η Ιερά Αρχιεπισκοπή εύχεται ο πανάγαθος Θεός να προστατεύει και να ευλογεί τον Παναγιώτατο για την εκπλήρωση της αποστολής του.

“Ενώνουμε τις προσευχές μας προς τον πανάγαθο Θεό, ώστε να προστατεύει τον Παναγιώτατο και να ευλογεί τα έργα του για την εκπλήρωση της αποστολής της Μητρός Εκκλησίας, επ’ αγαθώ όλης της Ορθοδοξίας”, αναφέρει αναλυτικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων