05/05/2020 05/05/2020 Η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινωνία και Εκκλησία της Καμπέρα απασχολείται με την αποκατάσταση της  τοπικής εκκλησίας που υπέστη ζημιές από χαλάζι ώστε να διασφαλιστεί ότι θα επανέλθει στην “προηγούμενη δόξα και ομορφιά” όταν ανοίξουν οι ναοί για το κοινό.  Η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Καμπέρα έπαθε σοβαρές ζημιές από χαλάζι τον Ιανουάριο του 2020...
05 Μαΐου, 2020 - 12:38
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2020 - 12:04

Η Ελληνική κοινότητα επισκευάζει την τοπική εκκλησία στην Καμπέρα

Διαδώστε:
Η Ελληνική κοινότητα επισκευάζει την τοπική εκκλησία στην Καμπέρα

Η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινωνία και Εκκλησία της Καμπέρα απασχολείται με την αποκατάσταση της  τοπικής εκκλησίας που υπέστη ζημιές από χαλάζι ώστε να διασφαλιστεί ότι θα επανέλθει στην “προηγούμενη δόξα και ομορφιά” όταν ανοίξουν οι ναοί για το κοινό. 

Η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Καμπέρα έπαθε σοβαρές ζημιές από χαλάζι τον Ιανουάριο του 2020 και σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητα, κ. Γιάννη Λουκαδέλλη, οι περιορισμοί στις εκκλησίες λόγω του κορωνοϊού ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να αποκατασταθούν οι ζημιές.

“Εκμεταλλευτήκαμε αυτή την ευκαιρία για να προχωρήσουμε τις επισκευές στην Εκκλησία και να διασφαλίσουμε ότι όταν οι ναοί ξανά ανοίξουν για το ευρύ κοινό, ο Άγιος Νικόλας θα έχει επανέλθει στην πρώιμη ομορφιά και δόξα του” δήλωσε ο κ. Λουκαδέλλης. “Επιπλέον δίνουμε τη δυνατότητα στους ενορίτες να προσφέρουν κεριά και να κάνουν δωρεές διαδικτυακά” ενώ κατέληξε λέγοντας “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιερέα π. Πέτρο για τη συνεχόμενη στήριξη της κοινότητας μας αλλά και την Κοινότητα που παρέχει το 100% των εθελοντικών ωρών ώστε να εξασφαλιστεί η ανάπτυξη της Ελληνικής κουλτούρας, και σε όλα τα μέλη και τους φίλους για τη στήριξη, την αγάπη και την γενναιοδωρία τους αυτό το διάστημα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων