10/11/2019 10/11/2019 Τίμησαν τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως, στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου, στο προάστιο του Burwood. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ενώ το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος της Πόλεως κ. John Faker, η Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Νέας Νοτίου Ουαλίας κ. Jodi Mckay,...
10 Νοεμβρίου, 2019 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2019 - 14:10

Η εορτή του Αγίου Νεκταρίου στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Νεκταρίου στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας

Τίμησαν τη μνήμη του Αγίου Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως, στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου, στο προάστιο του Burwood.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ενώ το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος της Πόλεως κ. John Faker, η Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Νέας Νοτίου Ουαλίας κ. Jodi Mckay, αρκετοί βουλευτές και χιλιάδες πιστοί, οι οποίοι πέρασαν κατά τη διάρκεια του εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας για να προσκυνήσουν τα λείψανα του Αγίου.

Ο Σεβασμιώτατος κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στον Άγιο Νεκτάριο και προέτρεψε να παραδειγματιστούμε όλοι από την υπομονή και την αγάπη του Αγίου. Ο προϊστάμενος του Ναού π. Γεώργιος Λιάγκας προσεφώνησε το Σεβασμιώτατο εκ μέρους του Συμβουλίου, ενώ παιδιά απήγγειλαν ποιήματα προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου. Ακολούθησε επίσημη δεξίωση στην αίθουσα του Δημαρχείου και γεύμα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων