29/01/2023 29/01/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νόρθκοουτ στη Βικτώρια διοργάνωσε μία βραδιά αφιερωμένη στη νεολαία. Επρόκειτο για την πρώτη εκδήλωση του 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε στους χώρους εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στο προάστιο St. Albans της Μελβούρνης. Η νεολαία συγκεντρώθηκε με πολύ ενθουσιασμό και διασκέδασε σε ένα...
29 Ιανουαρίου, 2023 - 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2023 - 11:02

Η νεολαία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Νόρθκοουτ διασκέδασε…αλά ελληνικά!

Διαδώστε:
Η νεολαία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Νόρθκοουτ διασκέδασε…αλά ελληνικά!

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νόρθκοουτ στη Βικτώρια διοργάνωσε μία βραδιά αφιερωμένη στη νεολαία.

Επρόκειτο για την πρώτη εκδήλωση του 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε στους χώρους εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στο προάστιο St. Albans της Μελβούρνης.

Η νεολαία συγκεντρώθηκε με πολύ ενθουσιασμό και διασκέδασε σε ένα περιβάλλον με αμιγώς ελληνικό χαρακτήρα.

Ο Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, σε έναν σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, διαβίβασε σε όλους τους νέους τις ευχές και ευλογίες του Ποιμενάρχου τους, του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Μακαρίου, και τους υπενθύμισε ότι ο Αρχιεπίσκοπος και η Ιερά Αρχιεπισκοπική είναι δίπλα τους, για όλες τους τις ανάγκες. Αναφέρθηκε επίσης στα δύο σημαντικά έργα που δρομολογούνται από την τοπική Εκκλησία στο Redfern του Σύδνεϋ και στο Northcote, τα οποία, όπως επισήμανε, γίνονται κυρίως για αυτούς, για τη νέα γενιά της Ομογένειας.

Κλείνοντας, ο Θεοφιλέστατος κ. Ευμένιος τόνισε πως ότι η Εκκλησία στέκεται δίπλα στους νέους, όχι μόνο για να τους προσφέρει αγάπη, αλλά ταυτόχρονα να ακούσει τη γνώμη τους και να μάθει πολλά από εκείνους.

 

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων