09/03/2023 09/03/2023 Την ομογενή υποψήφια στις εκλογές για την Πολιτειακή Βουλή της Νέας Νοτίου Ουαλίας, κ. Φιόνα Ντούσκου, υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Σύδνεϋ. Η κ. Ντούσκου, υποψήφια στην έδρα του Newtown με το κόμμα των Φιλελευθέρων, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο κ. Μακάριο, προκειμένου να λάβει την ευχή...
09 Μαρτίου, 2023 - 8:10
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2023 - 8:31

Η ομογενής υποψήφια βουλευτής ΝΝΟ, Φιόνα Ντούσκου, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Διαδώστε:
Η ομογενής υποψήφια βουλευτής ΝΝΟ, Φιόνα Ντούσκου, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Την ομογενή υποψήφια στις εκλογές για την Πολιτειακή Βουλή της Νέας Νοτίου Ουαλίας, κ. Φιόνα Ντούσκου, υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Σύδνεϋ.

Η κ. Ντούσκου, υποψήφια στην έδρα του Newtown με το κόμμα των Φιλελευθέρων, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο κ. Μακάριο, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του ενόψει της συμμετοχής της στην εκλογική διαδικασία της 25ης Μαρτίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, η οποία διεξήχθη σε κλίμα εγκαρδιότητος, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση στα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την Ελληνική Ομογένεια.

Επιπλέον, ο Αρχιεπίσκοπος με χαρά ενημερώθηκε από την κ. Ντούσκου για την ιστορία της οικογενείας της, από τότε που ο παππούς και η γιαγιά της μετανάστευσαν από την Ελλάδα στην πέμπτη ήπειρο και εγκαταστάθηκαν στο Newtown.

Από την πλευρά του, παρουσίασε στην υποψήφια πολιτειακή βουλευτή το πολυσχιδές έργο που επιτελεί η τοπική Εκκλησία, με αντανάκλαση στην Ομογένεια και ευρύτερα στην αυστραλιανή κοινωνία, ενώ στο τέλος της συναντήσεως τής ευχήθηκε να έχει υγεία, δύναμη και επιτυχίες στον αγώνα της και στην εν γένει πορεία της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων