16/03/2023 16/03/2023 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος φιλοξένησε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, τη συνάντηση των δασκάλων των Κατηχητικών Σχολείων των ενοριών της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης. Ο Θεοφιλέστατος ενημερώθηκε για το τρέχον επίπεδο και τις δραστηριότητες των προγραμμάτων των Κατηχητικών Σχολείων, ιδιαίτερα δε για τους μαθησιακούς πόρους, τα μεγέθη των τάξεων...
16 Μαρτίου, 2023 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 17:37

Κοινό πρόγραμμα σπουδών στα Κατηχητικά Σχολεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης

Διαδώστε:
Κοινό πρόγραμμα σπουδών στα Κατηχητικά Σχολεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος φιλοξένησε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, τη συνάντηση των δασκάλων των Κατηχητικών Σχολείων των ενοριών της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης.

Ο Θεοφιλέστατος ενημερώθηκε για το τρέχον επίπεδο και τις δραστηριότητες των προγραμμάτων των Κατηχητικών Σχολείων, ιδιαίτερα δε για τους μαθησιακούς πόρους, τα μεγέθη των τάξεων και τις ευκαιρίες βελτίωσης.

Με την ευλογία του, οι δάσκαλες των Κατηχητικών Σχολείων συμφώνησαν ότι από το 2023 θα χρησιμοποιείται ένα κοινό πρόγραμμα σπουδών για τα Κατηχητικά Σχολεία σε όλες τις Ενορίες, με βάση το τρέχον πρόγραμμα σπουδών που έχει εκπονήσει η Ελληνορθόδοξη Χριστιανική Ένωση. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει εκπονηθεί και τεθεί σε εφαρμογή υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, με την ευλογία και την έγκριση του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Ελπίδιος μετέφερε σε όλες τις δασκάλες των Κατηχητικών Σχολείων τις ευλογίες και τις εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου για το 2023, ενώ τις ευχαρίστησε για την αφοσίωση και την ενότητα τους.

 

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων