01/08/2022 01/08/2022 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Επισκόπου Σωζόπολης κ. Κυριακού, η Ενορία – Κοινότητα του Αγίου Παντελεήμονος στο Dandenong της Μελβούρνης φιλοξένησε έρανο για την υποστήριξη του ιεραποστολικού έργου που επιτελείται στη Σιέρρα Λεόνε, με επικεφαλής τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Νικοπόλεως κ. Θεμιστοκλή. Από τον έρανο συγκεντρώθηκαν 35.000...
01 Αυγούστου, 2022 - 9:04
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2022 - 8:49

Μελβούρνη: 35.000 δολάρια για την Ιεραποστολή στη Σιέρρα Λεόνε από την Ενορία Αγίου Παντελεήμονος

Διαδώστε:
Μελβούρνη: 35.000 δολάρια για την Ιεραποστολή στη Σιέρρα Λεόνε από την Ενορία Αγίου Παντελεήμονος

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Επισκόπου Σωζόπολης κ. Κυριακού, η Ενορία – Κοινότητα του Αγίου Παντελεήμονος στο Dandenong της Μελβούρνης φιλοξένησε έρανο για την υποστήριξη του ιεραποστολικού έργου που επιτελείται στη Σιέρρα Λεόνε, με επικεφαλής τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Νικοπόλεως κ. Θεμιστοκλή. Από τον έρανο συγκεντρώθηκαν 35.000 δολάρια.

Αναλυτικότερα, στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος τελέστηκε, την Κυριακή, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου κ. Θεμιστοκλή, ενώ μετά τη Θεία Λειτουργία οι ενορίτες προσκλήθηκαν στην διπλανή αίθουσα για τον έρανο.

Ο Επίσκοπος Νικοπόλεως παρουσίασε δύο βίντεο για το Ορθόδοξο ιεραποστολικό έργο στη Σιέρρα Λεόνε.

Η Ορθόδοξη ιεραποστολή στη χώρα παρέχει δωρεάν γεύματα, υγειονομική περίθαλψη, φάρμακα και εκπαίδευση σε φτωχά παιδιά. Λειτουργεί, επίσης, ένα ορφανοτροφείο και στηρίζονται όσοι έχουν πληγεί από τον εμφύλιο πόλεμο. Κάθε βράδυ την ακολουθία του Εσπερινού παρακολουθούν 600 παιδιά!

Μετά την παρουσίαση των βίντεο, πραγματοποιήθηκε ο έρανος, από τον οποίο συγκεντρώθηκαν 35.000 δολάρια, που θα χρησιμοποιηθούν για τη συνεχή ανάπτυξη της αποστολής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων