28/03/2023 28/03/2023 Το Σάββατο, 25 Μαρτίου, εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ προέστη της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευσταθίου στη Μελβούρνη, ενώ στη συνέχεια τέλεσε Δοξολογία επί τη επετείω της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, η Υποπρόξενος του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Μελβούρνη κ. Γεωργία Μπότσιου,...
28 Μαρτίου, 2023 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2023 - 20:23

Μελβούρνη: Η 25η Μαρτίου στον Ι.Ν. Αγίου Ευσταθίου

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Η 25η Μαρτίου στον Ι.Ν. Αγίου Ευσταθίου

Το Σάββατο, 25 Μαρτίου, εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ προέστη της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευσταθίου στη Μελβούρνη, ενώ στη συνέχεια τέλεσε Δοξολογία επί τη επετείω της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, η Υποπρόξενος του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Μελβούρνη κ. Γεωργία Μπότσιου, μέλη του ελληνικού παραρτήματος RSL, καθώς και μαθητές και εκπαιδευτικοί των ελληνορθόδοξων σχολείων του Oakleigh Grammar και Άγιος Ιωάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων