01/04/2023 01/04/2023 Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε στο Χόμπαρτ της Τασμανίας και τέλεσε την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, βοηθούμενος από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο αυτού, π. Δημήτριο Κατσή. Στο κήρυγμά του, ο Θεοφιλέστατος τόνισε ότι η Παναγία αποτελεί ελπίδα για τους απελπισμένους, καθώς...
01 Απριλίου, 2023 - 15:04
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2023 - 15:05

Ο Ακάθιστος Ύμνος στην Τασμανία (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Ακάθιστος Ύμνος στην Τασμανία (ΦΩΤΟ)

Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε στο Χόμπαρτ της Τασμανίας και τέλεσε την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, βοηθούμενος από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο αυτού, π. Δημήτριο Κατσή.

Στο κήρυγμά του, ο Θεοφιλέστατος τόνισε ότι η Παναγία αποτελεί ελπίδα για τους απελπισμένους, καθώς απλώνει τα χέρια της και αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους με την αγάπη της, πρεσβεύοντας υπέρ αυτών στον Κύριο.

Ως Χριστιανοί καλούμαστε να παραδειγματιστούμε από την αγία ζωή της, μια ζωή ταπεινώσεως, αγιότητας, υπακοής, αρετής και προσευχής.

Κλείνοντας, ο Θεοφιλέστατος μετέφερε στο εκκλησίασμα την αγάπη και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου και ευχήθηκε εκ μέρους του να είναι ευλογημένο το τέλος της νηστείας και Πάσχα που πλησιάζει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων