05/05/2022 05/05/2022 Με την ευλογία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σινώπης κ. Σιλουανού, την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, θα πραγματοποιηθεί στην Αδελαΐδα η δεύτερη προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού», η οποία πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Η ταινία έχει προβληθεί ήδη μία φορά στην πρωτεύουσα της Νοτίου Αυστραλίας, με τεράστια επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πιστών. Η...
05 Μαΐου, 2022 - 8:50
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2022 - 8:33

«Ο Άνθρωπος του Θεού» ξανά στην Αδελαΐδα

Διαδώστε:
«Ο Άνθρωπος του Θεού» ξανά στην Αδελαΐδα

Με την ευλογία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σινώπης κ. Σιλουανού, την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, θα πραγματοποιηθεί στην Αδελαΐδα η δεύτερη προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού», η οποία πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Η ταινία έχει προβληθεί ήδη μία φορά στην πρωτεύουσα της Νοτίου Αυστραλίας, με τεράστια επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πιστών. Η δεύτερη προβολή θα πραγματοποιηθεί, όπως και την πρώτη φορά, στην κινηματογραφική αίθουσα «Hoyts Arndale».

Η ώρα προσελεύσεως είναι στις 5.45 μ.μ. και η ώρα ενάρξεως της προβολής ακριβώς στις 6.15 μ.μ.

Το σχετικό ανακοινωθέν της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Αδελαΐδος αναφέρει τα εξής:

«Προσκαλείσθε να απολαύσετε αυτή την υπέροχη και εποικοδομητική ταινία. Μετά το πέρας της προβολής προσκαλείσθε για δείπνο και αδελφική εν Χριστώ συντροφιά στην αίθουσα της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου Croydon Park».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια μέσω της ειδικής ιστοσελίδας Eventbrite, στον εξής σύνδεσμο: https://www.eventbrite.com.au/e/man-of-god-the-life-of-saint-nectarios-tickets-330488077737, τον οποίο μπορούν, επίσης, να βρουν στη σελίδα «Orthodox Church Adelaide» στο facebook.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων