09/09/2022 09/09/2022 Στην εκδημία της Βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ελισάβετ Β’, η οποία έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, σε ηλικία 96 ετών.  Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας με δήλωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του αναφέροντας: “Πληροφορηθείς με βαθιά συγκίνηση και κατ’ άνθρωπον θλίψη την εκδημία της Αυτής Μεγαλειότητος, Βασιλίσσης Ελισσάβετ Β΄, εκφράζω, εκ μέρους των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων,...
09 Σεπτεμβρίου, 2022 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2022 - 8:16

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισσάβετ

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας για την εκδημία της Βασίλισσας Ελισσάβετ

Στην εκδημία της Βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ελισάβετ Β’, η οποία έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, σε ηλικία 96 ετών. 

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας με δήλωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του αναφέροντας:

“Πληροφορηθείς με βαθιά συγκίνηση και κατ’ άνθρωπον θλίψη την εκδημία της Αυτής Μεγαλειότητος, Βασιλίσσης Ελισσάβετ Β΄, εκφράζω, εκ μέρους των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων, των κληρικών και όλων των πιστών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου προς τη βασιλική οικογένεια, προς τον λαό του Μεγάλου Βασιλείου και ασφαλώς προς τον Αυστραλιανό λαό, που πενθεί για την απώλεια ενός προσώπου για το οποίο έτρεφε διαχρονικά πηγαία αισθήματα εκτίμησης και σεβασμού.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που για περισσότερα από εβδομήκοντα έτη ηγήθηκε με αφοσίωση και σταθερότητα σε έναν κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο, και αναμφίβολα αφήνει ανεξίτηλο στίγμα στην ιστορία, όχι μόνο του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κοινοπολιτείας των Εθνών, αλλά και στην παγκόσμια ιστορία. Είμαστε βέβαιοι ότι ο διάδοχος του Θρόνου, Βασιλεύς Κάρολος, θα συνεχίσει επάξια την πορεία της μακαριστής Βασιλίσσης Ελισάβετ.

Είθε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων