22/09/2022 22/09/2022 Τον Ορθόδοξο Ελληνισμό της πέμπτης ηπείρου στην Εθνική τελετή μνήμης για τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αυστραλιανή πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της ημέρας Εθνικού Πένθους για την απώλεια της πρώην μονάρχη της Κοινοπολιτείας εκπροσώπησε σήμερα με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος.  Η τελετή έλαβε χώρα στη μεγάλη Αίθουσα του Ομοσπονδιακού...
22 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2022 - 12:03

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας στην Εθνική Τελετή Μνήμης της Βασίλισσας Ελισάβετ

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας στην Εθνική Τελετή Μνήμης της Βασίλισσας Ελισάβετ

Τον Ορθόδοξο Ελληνισμό της πέμπτης ηπείρου στην Εθνική τελετή μνήμης για τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αυστραλιανή πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της ημέρας Εθνικού Πένθους για την απώλεια της πρώην μονάρχη της Κοινοπολιτείας εκπροσώπησε σήμερα με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. 

Η τελετή έλαβε χώρα στη μεγάλη Αίθουσα του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου της Καμπέρας, παρουσία του Γενικού Κυβερνήτου της Αυστραλίας, κ. David Hurley, του Ομοσπονδιακού Πρωθυπουργού, κ. Anthony Albanese, και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων της χώρας.

Ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Μακάριος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου π. Χριστοφόρο Κρικέλη και τον διάκονο π. Μελίτωνα Χαρηδήμο, στο περιθώριο της τελετής μνήμης συναντήθηκε και συνομίλησε με ομογενείς βουλευτές, υπουργούς και πρέσβεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων