25/01/2023 25/01/2023 Το Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα επισκέφθηκε εθιμοτυπικά ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο, Διευθυντή του Γραφείου και εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχου στην Αθήνα, με τον οποίο, μάλιστα, είχε ιδιαίτερη συνάντηση και συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και κυρίως...
25 Ιανουαρίου, 2023 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2023 - 21:57

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας στο Γραφείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας στο Γραφείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα

Το Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα επισκέφθηκε εθιμοτυπικά ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο, Διευθυντή του Γραφείου και εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχου στην Αθήνα, με τον οποίο, μάλιστα, είχε ιδιαίτερη συνάντηση και συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και κυρίως για την πορεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας και τη μαρτυρία του Οικουμενικού Πατριαρχείου, δι’ αυτής, στην πέμπτη ήπειρο.

Οι δύο άνδρες ομίλησαν με άπειρο θαυμασμό και μεγάλη ευγνωμοσύνη για το πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και ευχήθηκαν ο Θεός να τον ενδυναμώνει στο δύσκολο έργο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων