28/03/2021 28/03/2021 Με σεβασμό και υπερηφάνεια τιμήθηκαν οι Ήρωες του 1821 από τους ομογενείς μας στην αυστραλιανή πρωτεύουσα. Το πρωί της Κυριακής, 28 Μαρτίου 2021, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Καμπέρα τελέστηκε Δοξολογία επί τη εθνική εορτή από τον Αρχιεπισκοπικό Επίτροπο Καμπέρας, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Πρόχορο Αναστασιάδη, παρουσία του Πρέσβη της Ελλάδας στην Αυστραλία, κ....
28 Μαρτίου, 2021 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2021 - 20:07

Ο Ελληνισμός της Καμπέρας τίμησε τους Ήρωες του 1821

Διαδώστε:
Ο Ελληνισμός της Καμπέρας τίμησε τους Ήρωες του 1821

Με σεβασμό και υπερηφάνεια τιμήθηκαν οι Ήρωες του 1821 από τους ομογενείς μας στην αυστραλιανή πρωτεύουσα. Το πρωί της Κυριακής, 28 Μαρτίου 2021, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Καμπέρα τελέστηκε Δοξολογία επί τη εθνική εορτή από τον Αρχιεπισκοπικό Επίτροπο Καμπέρας, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Πρόχορο Αναστασιάδη, παρουσία του Πρέσβη της Ελλάδας στην Αυστραλία, κ. Γεωργίου Παπακώστα, και εκπροσώπων της Ύπατης Αρμοστείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Είχαν προηγηθεί η Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία, που τελέστηκαν από τον π. Πρόχορο, συμπαραστατούμενο από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο της Ενορίας του Αγίου Νικολάου, π. Πέτρο Κηπουρό.

 

 

 

Στη συνέχεια, όλοι μαζί, με μπροστάρηδες του νέους της Ομογένειας, κατευθύνθηκαν προς το Ελληνικό Μνημείο όπου ο π. Πρόχορος τέλεσε Τρισάγιο υπέρ των πεσόντων αγωνιστών του 1821 και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

 

 

Πηγή: vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων