06/02/2023 07/02/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας, παρέστη στην τελετή έναρξης του κοινοβουλευτικού έτους της Ομοσπονδιακής Βουλής της Αυστραλίας, που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου. Παρόντες ήταν ο Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας, κ. David Hurley, ο Ομοσπονδιακός Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, κ. Anthony...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:57
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2023 - 0:44

Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως στην έναρξη του νέου κοινοβουλευτικού έτους της Αυστραλιανής Βουλής

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως στην έναρξη του νέου κοινοβουλευτικού έτους της Αυστραλιανής Βουλής

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας, παρέστη στην τελετή έναρξης του κοινοβουλευτικού έτους της Ομοσπονδιακής Βουλής της Αυστραλίας, που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Παρόντες ήταν ο Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας, κ. David Hurley, ο Ομοσπονδιακός Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, κ. Anthony Albanese, ο Αρχηγός της Ομοσπονδιακής Αντιπολίτευσης, κ. Peter Dutton, καθώς επίσης Ομοσπονδιακοί Υπουργοί και Βουλευτές.

Στο τέλος της Ακολουθίας, ο Θεοφιλέστατος κ. Βαρθολομαίος ευχήθηκε σε όλους εγκάρδια, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας κ. Albanese ασπάστηκε τον Επίσκοπο Χαριουπόλεως και ανταπέδωσε τις εγκάρδιες ευχές.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων