31/03/2021 31/03/2021 Με θερμά λόγια αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκότ Μόρρισον στους Αυστραλούς ελληνικής καταγωγής, με αφορμή την φετινή επέτειο της 25ης Μαρτίου και ενώ είχε προηγηθεί επικοινωνία του με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.Μακάριο από τον οποίο ενημερώθηκε για τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις. Μιλώντας στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο, μετά από ευγενική προτροπή του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, ο πρωθυπουργός...
31 Μαρτίου, 2021 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2021 - 9:13

Ο Σκοτ Μόρισον για την Ορθοδοξία στην Αυστραλία

Διαδώστε:
Ο Σκοτ Μόρισον για την Ορθοδοξία στην Αυστραλία

Με θερμά λόγια αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκότ Μόρρισον στους Αυστραλούς ελληνικής καταγωγής, με αφορμή την φετινή επέτειο της 25ης Μαρτίου και ενώ είχε προηγηθεί επικοινωνία του με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.Μακάριο από τον οποίο ενημερώθηκε για τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις.

Μιλώντας στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο, μετά από ευγενική προτροπή του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι πρόκειται για «μια σημαντική μέρα για τον Ελληνισμό».

«Απευθύνομε σε όλους τους Έλληνες και κυρίως σε ένα πολύ καλό φίλο της χώρας μας, τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο έχουμε στενή συνεργασία και ειδικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού», είπε ο κύριος Μόρρισον και πρόσθεσε «είναι ευλογημένη η Αυστραλία που έχει πολίτες ελληνικής καταγωγής», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και ειδική αναφορά στους ορθόδοξους ιερείς και το έργο που επιτελούν στις ενορίες τους

Πηγή: vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων