24/02/2021 24/02/2021 Μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας, την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, στο Κολλέγιο του Αγίου Ανδρέα στην Πέρθη τελέστηκε ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από τον π. Εμμανουήλ Σταματίου, τον π. Ιωάννη Αθανασίου και τον π. Ελευθέριο Γεροβασίλη. Επρόκειτο για ένα ιδιαίτερα χαρμόσυνο γεγονός, καθώς σηματοδότησε και την έναρξη της θητείας της...
24 Φεβρουαρίου, 2021 - 19:44
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2021 - 19:47

Παρότρυνση για την ανάπτυξη μιας χριστοκεντρικής αγάπης

Διαδώστε:
Παρότρυνση για την ανάπτυξη μιας χριστοκεντρικής αγάπης

Μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας, την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, στο Κολλέγιο του Αγίου Ανδρέα στην Πέρθη τελέστηκε ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από τον π. Εμμανουήλ Σταματίου, τον π. Ιωάννη Αθανασίου και τον π. Ελευθέριο Γεροβασίλη.

Επρόκειτο για ένα ιδιαίτερα χαρμόσυνο γεγονός, καθώς σηματοδότησε και την έναρξη της θητείας της κ. Dawn Clements ως νέας διευθύντριας του σχολείου.

Στο τέλος της Ακολουθίας, ο π. Εμμανουήλ ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν μια καλή σχολική χρονιά και τα παρότρυνε να αναπτύσσουν μεταξύ τους μία χριστοκεντρική αγάπη.

Ο π. Ελευθέριος, εκ μέρους του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κυανέων κ. Ελπιδίου, μετέδωσε στο προσωπικό και στους μαθητές τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, με τη μαθήτρια του σχολείου Kristin Taylor να εξηγεί στους συμμαθητές της την ιστορία και τη σημασία αυτής της παράδοσης. Από ένα κομμάτι της βασιλόπιτας μοιράστηκε στους εκπροσώπους κάθε σχολικής τάξης.

Πηγή: vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων