01/12/2020 01/12/2020 Η Πρόξενος της Ελλάδας στην Πέρθη, κ. Γεωργία Καρασιώτου, πραγματοποίησε, τη Δευτέρα, την πρώτη επίσημη επίσκεψή της στα νέα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στη Δυτική Αυστραλία, καθώς και στα γραφεία της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων “Βασιλειάδα”, τα οποία συστεγάζονται. Την Πρόξενο υποδέχθηκε θερμά ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, ο οποίος την ενημέρωσε για διάφορα θέματα...
01 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:23

Πέρθη: H Πρόξενος της Ελλάδας στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής

Διαδώστε:
Πέρθη: H Πρόξενος της Ελλάδας στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής

Η Πρόξενος της Ελλάδας στην Πέρθη, κ. Γεωργία Καρασιώτου, πραγματοποίησε, τη Δευτέρα, την πρώτη επίσημη επίσκεψή της στα νέα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στη Δυτική Αυστραλία, καθώς και στα γραφεία της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων “Βασιλειάδα”, τα οποία συστεγάζονται.

Την Πρόξενο υποδέχθηκε θερμά ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, ο οποίος την ενημέρωσε για διάφορα θέματα που αφορούν την Ιερά Αρχιεπισκοπή στην Πέρθη και δήλωσε πως αναμένεται με ανυπομονησία η άφιξη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, για να πραγματοποιήσει τα επίσημα εγκαίνια του συγκροτήματος.

Η Διευθύνων Σύμβουλος της “Βασιλειάδας”, κ. Anthea McGuigan, περιέγραψε στην κ. Καρασιώτου τις βασικές πτυχές του προγράμματος φροντίδας ηλικιωμένων, καθώς και τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ της “Βασιλειάδας” και του Προξενείου της Ελλάδας.

Επίσης, ο Θεοφιλέστατος κ. Ελπίδιος σύστησε στην Πρόξενο τον κ. Θεόδωρο Γιάκελο, ο οποίος περιέγραψε το ρόλο του ως σύμβουλος του Θεοφιλεστάτου.

Τέλος, η κ. Καρασιώτου ξεναγήθηκε στους χώρους του υπερσύγχρονου συγκροτήματος και συγκεκριμένα στις αίθουσες σεμιναρίων και στη μεγάλη αίθουσα τελετών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων