22/01/2023 22/01/2023 Το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, με την ευλογία του  Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου, η Νεολαία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης Go Youth Melbourne πραγματοποίησε την πρώτη της κοινωνική δράση για το νέο έτος, η οποία περιλάμβανε πεζοπορία στο μονοπάτι R.J. Hamer Arboretum οροσειρά Dandenong. Περίπου 20 νέοι ηλικίας από 18 έως 29 ετών συγκεντρώθηκαν το πρωί στην περιοχή...
22 Ιανουαρίου, 2023 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2023 - 9:53

Πεζοπορία η πρώτη δράση του 2023 για την Νεολαία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης

Διαδώστε:
Πεζοπορία η πρώτη δράση του 2023 για την Νεολαία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης

Το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, με την ευλογία του  Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου, η Νεολαία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης Go Youth Melbourne πραγματοποίησε την πρώτη της κοινωνική δράση για το νέο έτος, η οποία περιλάμβανε πεζοπορία στο μονοπάτι R.J. Hamer Arboretum οροσειρά Dandenong.

Περίπου 20 νέοι ηλικίας από 18 έως 29 ετών συγκεντρώθηκαν το πρωί στην περιοχή Olinda, με σκοπό να απολαύσουν τον ζεστό καιρό και την παρέα φίλων, ενώ αφιέρωσαν μερικές ώρες για να περπατήσουν το μονοπάτι στο R.J Hamer Arboretum. Η πεζοπορία επέτρεψε στους νέους να γνωρίσουν και να απολαύσουν την εκπληκτική φυσική ομορφιά της οροσειράς Dandenong, όπως και την ξεχωριστή θέα, καθώς επίσης να συζητήσουν, να γελάσουν και να προβληματιστούν.

Καθώς η πεζοπορία ολοκληρώθηκε το απόγευμα, οι νέοι κατέβηκαν στο προάστιο Glen Waverley της Μελβούρνης για να γευματίσουν από κοινού.

Η Νεολαία Go Youth Melbourne ευχαριστεί όλους όσοι έλαβαν μέρος στη συγκεκριμένη δράση, ενώ καλεί τους νέους της Μελβούρνης να ενημερώνονται για τις μελλοντικές δράσεις μέσα από τις σελίδες «Go Youth Melbourne» στο Facebook και στο Instagram.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων