24/07/2019 24/07/2019 Ουρές Ελληνοαυστραλών έξω από το γραφείο του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακάριου, σχηματίζονται σε καθημερινή βάση , περιμένοντας υπομονετικά να τον δουν. Η εικόνα στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Διεθνούς Πρακτορείου Εκκλησιστικών Ειδήσεων Ορθοδοξία (www.ope.gr), είναι πραγματικά συγκινητική. Καθημερινά δημιουργείται το αδιαχώρητο από Έλληνες της Αυστραλίας που ταξιδεύουν ακόμη και χιλιόμετρα...
24 Ιουλίου, 2019 - 8:22
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2019 - 8:32

Πλήθος κόσμου στα γραφεία της Αρχιεπ. Αυστραλίας

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στα γραφεία της Αρχιεπ. Αυστραλίας

Ουρές Ελληνοαυστραλών έξω από το γραφείο του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακάριου, σχηματίζονται σε καθημερινή βάση , περιμένοντας υπομονετικά να τον δουν.

Η εικόνα στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Διεθνούς Πρακτορείου Εκκλησιστικών Ειδήσεων Ορθοδοξία (www.ope.gr), είναι πραγματικά συγκινητική.

Καθημερινά δημιουργείται το αδιαχώρητο από Έλληνες της Αυστραλίας που ταξιδεύουν ακόμη και χιλιόμετρα για να φθάσουν στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής για να συναντήσουν τον Αρχιεπίσκοπο.

Η ανάγκη να συναντήσουν τον πνευματικό τους πατέρα είναι μεγάλη και μαζί με τα παιδιά τους και τις οικογένειές τους, παίρνουν άδειες ακόμη και από την εργασία τους για να φθάσουν κοντά στον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο.

Ο νέος Αρχιεπίσκοπος φαίνεται ότι ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή στην Αυστραλία και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι άνθρωποι εκεί είναι διψασμένοι για μια στενή επαφή με τον Ποιμένα τους από τον οποίο περιμένουν να πάρουν συμβουλές, να πάρουν την ευχή του και να νιώσουν την θαλπωρή της Εκκλησίας και την αγάπη του Χριστού μέσα από τον εκπρόσωπό Του.

Ακόμη και τα μικρά παιδιά έρχονται κοντά του για να τον δουν κι εκείνος όπως φαίνεται από όλες τις εικόνες που ξετυλίγονται μπροστά μας όλο αυτό το διάστημα, αφιερώνει χρόνο για όλους και ειδικά για τα παιδιά.

Αν και τα γραφεία της Αρχιεπισκοπής φαίνεται ακόμη να μην είναι επανδρωμένα με τους υπαλλήλους που χρειάζεται να ανταπεξέλθουν στις ξαφνικά μεγάλες υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν και από τον κόσμο που επισκέπτεται την Αρχιεπισκοπή, ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος ανταποκρίνεται θετικά σε όλους όσους θέλουν να τον δουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων