24/01/2020 24/01/2020 Στη Μελβούρνη έφτασε ήδη ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, προκειμένου να συμμετάσχει στο μεγάλο συνέδριο για τη νεολαία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στο Oakleigh Grammar. Το συνέδριο αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει ξεκινήσει η Αρχιεπισκοπή της Αυστραλίας να προσεγγίσει τη νεολαία της παροικίας, θίγοντας φλέγοντα ηθικά ζητήματα που απασχολούν τη σύγχρονη...
24 Ιανουαρίου, 2020 - 9:34
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2020 - 8:53

Στη Μελβούρνη για τους νέους ο Αρχιεπ. Μακάριος

Διαδώστε:
Στη Μελβούρνη για τους νέους ο Αρχιεπ. Μακάριος

Στη Μελβούρνη έφτασε ήδη ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, προκειμένου να συμμετάσχει στο μεγάλο συνέδριο για τη νεολαία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στο Oakleigh Grammar.
Το συνέδριο αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει ξεκινήσει η Αρχιεπισκοπή της Αυστραλίας να προσεγγίσει τη νεολαία της παροικίας, θίγοντας φλέγοντα ηθικά ζητήματα που απασχολούν τη σύγχρονη κοινωνία μέσα από το πρίσμα της χριστιανικής πίστης.
Για το λόγο αυτό έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από συνέδρια για νέους ηλικίας 15 έως 30 ετών σε ολόκληρη την Αυστραλία.

Η αρχή θα γίνει στη Μελβούρνη, με θέμα: «ΑΛΛΑΓΗ – Πώς θα προσανατολιστούμε σε έναν ποικιλόμορφο κόσμο», με κύριο εισηγητή τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων