08/04/2021 08/04/2021 Την επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στο Σίδνεϊ, κ. Χρήστου Καρρά, δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος την Πέμπτη, 8 Απριλίου, στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αφορώντα την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία και την ελληνική Ομογένεια. Ειδική μνεία έγινε στις επετειακές...
08 Απριλίου, 2021 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2021 - 14:38

Συζήτηση για την ομογένεια και την Ελληνική Επανάσταση στο Σίδνεϊ

Διαδώστε:
Συζήτηση για την ομογένεια και την Ελληνική Επανάσταση στο Σίδνεϊ

Την επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στο Σίδνεϊ, κ. Χρήστου Καρρά, δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος την Πέμπτη, 8 Απριλίου, στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αφορώντα την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία και την ελληνική Ομογένεια.

Ειδική μνεία έγινε στις επετειακές εκδηλώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος και ο Γενικός Πρόξενος κ. Καρράς επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για συνέχιση της αγαστής συμπόρευσης και συνεργασίας, για την εξυπηρέτηση των αναγκών και την πρόοδο της Ομογένειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων